Počet záznamů: 1  

Comparison of the contents of bioactive compounds and the level of antioxidant activity in different kiwifruit cultivars

  1. 1.
    SYSNO0367794
    NázevComparison of the contents of bioactive compounds and the level of antioxidant activity in different kiwifruit cultivars
    Tvůrce(i) Park, Y.S. (KR)
    Leontowicz, H. (PL)
    Leontowicz, M. (PL)
    Namiesnik, J. (PL)
    Suhaj, M. (SK)
    Cvikrová, Milena (UEB-Q) RID, ORCID
    Martincová, Olga (UEB-Q)
    Weisz, M. (IL)
    Gorinstein, S. (IL)
    Zdroj.dok. Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 24, č. 7 (2011), s. 963-970. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    CEZAV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova Kiwifruits cultivars * Actinidia sp. * Bioactive compounds
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0202345
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2011_Park_JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS_963.pdf8987.1 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.