Počet záznamů: 1
Comparison of the contents of bioactive compounds and the level of antioxidant activity in different kiwifruit cultivars
- 1.
SYSNO 0367794 Název Comparison of the contents of bioactive compounds and the level of antioxidant activity in different kiwifruit cultivars Tvůrce(i) Park, Y.S. (KR)
Leontowicz, H. (PL)
Leontowicz, M. (PL)
Namiesnik, J. (PL)
Suhaj, M. (SK)
Cvikrová, Milena (UEB-Q) RID, ORCID
Martincová, Olga (UEB-Q)
Weisz, M. (IL)
Gorinstein, S. (IL)Zdroj.dok. Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 24, č. 7 (2011), s. 963-970. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku CEZ AV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova Kiwifruits cultivars * Actinidia sp. * Bioactive compounds Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0202345 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2011_Park_JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS_963.pdf 8 987.1 KB Jiná povolen
Počet záznamů: 1