Počet záznamů: 1
The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation
- 1.
SYSNO 0367403 Název The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation Tvůrce(i) Magalhaes, P.H. (PT)
Carvalho, A.B. (PT)
Goncalves, L.M. (PT)
Pacheco, J.G. (PT)
Guido, L.F. (PT)
Brányik, T. (CZ)
Rodrigues, P.G. (PT)
Kuncová, Gabriela (UCHP-M) RID, SAI
Dostálek, P. (CZ)
Barros, A.A. (PT)Zdroj.dok. Journal of the Institute of Brewing. Roč. 117, č. 3 (2011), s. 368-376. - : Wiley Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant PJM:SFRH/BD/27834/2006, PT - Portugalsko LMG:SFRH/BD/36791/2007, PT - Portugalsko JGP:SFRH/BD/30279/2006, PT - Portugalsko CEZ AV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova beer * xanthohumol * yeast URL http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g) Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0202108
Počet záznamů: 1