Počet záznamů: 1  

The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation

  1. 1.
    SYSNO0367403
    NázevThe Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation
    Tvůrce(i) Magalhaes, P.H. (PT)
    Carvalho, A.B. (PT)
    Goncalves, L.M. (PT)
    Pacheco, J.G. (PT)
    Guido, L.F. (PT)
    Brányik, T. (CZ)
    Rodrigues, P.G. (PT)
    Kuncová, Gabriela (UCHP-M) RID, SAI
    Dostálek, P. (CZ)
    Barros, A.A. (PT)
    Zdroj.dok. Journal of the Institute of Brewing. Roč. 117, č. 3 (2011), s. 368-376. - : Wiley
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    GrantPJM:SFRH/BD/27834/2006, PT - Portugalsko
    LMG:SFRH/BD/36791/2007, PT - Portugalsko
    JGP:SFRH/BD/30279/2006, PT - Portugalsko
    CEZAV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova beer * xanthohumol * yeast
    URLhttp://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g)
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0202108
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.