Počet záznamů: 1
Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
- 1.
SYSNO 0364211 Název Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva Překlad názvu The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates Tvůrce(i) Psota, V. (CZ)
Čmelík, Richard (UIACH-O) [PRO] RID
Sachambula, L. (CZ)Zdroj.dok. Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 2B06037 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Jazyk dok. cze Země vyd. CZ Klíč.slova malting * dextrin * beer Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0199748
Počet záznamů: 1