Počet záznamů: 1  

Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene

  1. 1.
    SYSNO0363301
    NázevVliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
    Překlad názvuInfluence of the brewing process on the barley protein profile
    Tvůrce(i) Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [PRO]
    Flodrová, Dana (UIACH-O) [PRO]
    Psota, V. (CZ)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Zdroj.dok. Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Jazyk dok.cze, eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova barley * proteins * brewing process
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0199280
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.