Počet záznamů: 1  

A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens

  1. 1.
    SYSNO0362802
    NázevA new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens
    Tvůrce(i) Šotkovský, Petr (MBU-M)
    Sklenář, Jan (MBU-M)
    Halada, Petr (MBU-M) RID, ORCID
    Cinová, Jana (MBU-M)
    Šetinová, I. (CZ)
    Kainarová, Andrea (MBU-M)
    Goliáš, Jaroslav (MBU-M) RID
    Pavlásková, Kateřina (MBU-M)
    Honzová, S. (CZ)
    Tučková, Ludmila (MBU-M) RID
    Zdroj.dok. Clinical and Experimental Allergy. Roč. 41, č. 7 (2011), s. 1031-1043
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA310/07/0414 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GD310/08/H077 GA ČR - Grantová agentura ČR
    IAA500200801 GA AV ČR - Akademie věd
    2B06155 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    LC07017 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova basophil activation * IgE antibodies * isolation
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0199013
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.