Počet záznamů: 1
A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens
- 1.
SYSNO 0362802 Název A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens Tvůrce(i) Šotkovský, Petr (MBU-M)
Sklenář, Jan (MBU-M)
Halada, Petr (MBU-M) RID, ORCID
Cinová, Jana (MBU-M)
Šetinová, I. (CZ)
Kainarová, Andrea (MBU-M)
Goliáš, Jaroslav (MBU-M) RID
Pavlásková, Kateřina (MBU-M)
Honzová, S. (CZ)
Tučková, Ludmila (MBU-M) RIDZdroj.dok. Clinical and Experimental Allergy. Roč. 41, č. 7 (2011), s. 1031-1043 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA310/07/0414 GA ČR - Grantová agentura ČR GD310/08/H077 GA ČR - Grantová agentura ČR IAA500200801 GA AV ČR - Akademie věd 2B06155 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy LC07017 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova basophil activation * IgE antibodies * isolation Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0199013
Počet záznamů: 1