Počet záznamů: 1  

Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing

  1. 1.
    SYSNO0358664
    NázevChanges in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing
    Tvůrce(i) Severa, L. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Buchar, J. (CZ)
    Stoklasová, Pavla (UT-L) RID, ORCID
    Nedomová, Š. (CZ)
    Vyd. údajeNew York: Nova Science Publisher Inc, 2011
    Vydání1.
    Edice Food Science and Technology
    ISBN978-1-61209-722-0
    Druh dok.Monografie, kniha (jako celek)
    Grant IAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova rheological properties * hard cheese * laser-vibrometry * surface waves
    URLhttps://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=22002&osCsid=566f5dcbd7fb5eeca2c414c73b7377b5
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0196626
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.