Počet záznamů: 1
Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing
- 1.
SYSNO 0358664 Název Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing Tvůrce(i) Severa, L. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Buchar, J. (CZ)
Stoklasová, Pavla (UT-L) RID, ORCID
Nedomová, Š. (CZ)Vyd. údaje New York: Nova Science Publisher Inc, 2011 Vydání 1. Edice Food Science and Technology ISBN 978-1-61209-722-0 Druh dok. Monografie, kniha (jako celek) Grant IAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20760514 - UT-L (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova rheological properties * hard cheese * laser-vibrometry * surface waves URL https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=22002&osCsid=566f5dcbd7fb5eeca2c414c73b7377b5 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0196626
Počet záznamů: 1