Počet záznamů: 1  

2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing

  1. 1.
    SYSNO0348081
    Název2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing
    Tvůrce(i) Petry-Podgórska, Inga (UIACH-O) [PRO]
    Žídková, Jitka (UIACH-O) [PRO]
    Flodrová, Dana (UIACH-O) [PRO]
    Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Zdroj.dok. Journal of Chromatography B-Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. Roč. 878, č. 30 (2010), s. 3143-3148. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova 2D-HPLC * MALDI-TOF/TOF mass spectrometry * barley
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0188698
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.