Počet záznamů: 1
2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing
- 1.
SYSNO 0348081 Název 2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing Tvůrce(i) Petry-Podgórska, Inga (UIACH-O) [PRO]
Žídková, Jitka (UIACH-O) [PRO]
Flodrová, Dana (UIACH-O) [PRO]
Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCIDZdroj.dok. Journal of Chromatography B-Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. Roč. 878, č. 30 (2010), s. 3143-3148. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova 2D-HPLC * MALDI-TOF/TOF mass spectrometry * barley Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0188698
Počet záznamů: 1