Počet záznamů: 1  

Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties

  1. 1.
    SYSNO0347214
    NázevSolid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties
    Tvůrce(i) Denev, P. (BG)
    Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
    Ambrožová, Gabriela (BFU-R) RID
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Yanakieva, I. (BG)
    Kratchanova, M. (BG)
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 123, č. 4 (2010), s. 1055-1061. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant OC08058 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova anthocyanins * solid-phase extraction * berry extracts
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0188041
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.