Počet záznamů: 1  

Yeast and stress: from the laboratory to the brewery

  1. 1.
    SYSNO0340906
    NázevYeast and stress: from the laboratory to the brewery
    Tvůrce(i) Sigler, Karel (MBU-M) RID
    Matoulková, D. (CZ)
    Gabriel, P. (CZ)
    Dienstbier, M. (CZ)
    Gášková, Dana (MBU-M)
    Zdroj.dok. Kvasný průmysl. Roč. 56, č. 2 (2010), s. 100-104. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova yeast * brewery * stress
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0184051
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.