Počet záznamů: 1
Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
- 1.
SYSNO 0338947 Název Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
Čížová, Hana (BFU-R)
Denev, P. (BG)
Kratchanova, M. (BG)
Slavov, A. (BG)
Lojek, Antonín (BFU-R) RIDZdroj.dok. Food Control. Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 1QS500040507 GA AV ČR - Akademie věd, CZ - Česká republika CEZ AV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011) AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013) Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova antioxidant activity * polyphenols * vegetables Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0182594
Počet záznamů: 1