Počet záznamů: 1  

Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables

  1. 1.
    SYSNO0338947
    NázevDifferent methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
    Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
    Čížová, Hana (BFU-R)
    Denev, P. (BG)
    Kratchanova, M. (BG)
    Slavov, A. (BG)
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Zdroj.dok. Food Control. Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1QS500040507 GA AV ČR - Akademie věd, CZ - Česká republika
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova antioxidant activity * polyphenols * vegetables
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0182594
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.