Počet záznamů: 1
Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z
- 1.
SYSNO 0338391 Název Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z Tvůrce(i) Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
Petry-Podgórska, Inga (UIACH-O) [PRO]
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
Chmelík, Josef (UIACH-O) [PRO]Zdroj.dok. European Food Research and Technology. Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673. - : Springer Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy MEB040807 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. DE Klíč.slova malting * MALDI-TOF MS * glycation Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0182174
Počet záznamů: 1