Počet záznamů: 1  

Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z

  1. 1.
    SYSNO0338391
    NázevMonitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z
    Tvůrce(i) Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Petry-Podgórska, Inga (UIACH-O) [PRO]
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Chmelík, Josef (UIACH-O) [PRO]
    Zdroj.dok. European Food Research and Technology. Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673. - : Springer
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    MEB040807 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.DE
    Klíč.slova malting * MALDI-TOF MS * glycation
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0182174
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.