Počet záznamů: 1  

Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance

  1. 1.
    SYSNO0337395
    NázevExperimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance
    Tvůrce(i) Říha, J. (CZ)
    Kadlec, R. (CZ)
    Vondra, Vlastimil (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Bezdíček, J. (CZ)
    Zdroj.dok. Výzkum v chovu skotu. Roč. 51, č. 4 (2009), s. 38-49
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    CEZAV0Z20650511 - UPT-D (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova beef quality * biompedance * basic chemical composition of beef
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0181404
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.