Počet záznamů: 1  

Die Böhmische Küche

  1. 1.
    SYSNO0334025
    NázevDie Böhmische Küche
    Překlad názvuThe Czech Cuisine
    Tvůrce(i) Fendl, E. (DE)
    Nosková, Jana (UEF-S) RID
    Zdroj.dok. Esskultur und kulturelle Identität. Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. S. 107-138. - München : Oldenbourg Wissenschaftsverlag, 2010 / Kalinke Heinke M. ; Roth K. ; Weger T.
    Konference Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. Esskultur und kulturelle Identität, 31.03.2008-01.04.2008, Oldenburg
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    CEZAV0Z90580513 - UEF-S (2005-2011)
    Jazyk dok.ger
    Země vyd.DE
    Klíč.slova Czech cuisine * Magdalena Dobromila Rettigová * cookery books * travel books * Czech female cooks * tourism * 19th century – 20th century
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0178865
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.