Počet záznamů: 1  

Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups

  1. 1.
    SYSNO0332437
    NázevTextural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups
    Překlad názvuTexturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů
    Tvůrce(i) Panovská, Z. (CZ)
    Štern, Petr (UH-J)
    Váchová, A. (CZ)
    Lukešová, D. (CZ)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. - : Czech Academy of Agricultural Sciences
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0177697
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.