Počet záznamů: 1
Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze
- 1.
SYSNO 0327361 Název Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze Překlad názvu Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva Tvůrce(i) Sigler, Karel (MBU-M) RID
Matoulková, D. (CZ)
Dienstbier, M. (CZ)
Gabriel, P. (CZ)Zdroj.dok. Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035. - : Springer Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. DE Klíč.slova wort osmolarity * high-gravity brewing * fermentation course Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0174195
Počet záznamů: 1