Počet záznamů: 1  

Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze

  1. 1.
    SYSNO0327361
    NázevNet effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze
    Překlad názvuČistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva
    Tvůrce(i) Sigler, Karel (MBU-M) RID
    Matoulková, D. (CZ)
    Dienstbier, M. (CZ)
    Gabriel, P. (CZ)
    Zdroj.dok. Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035. - : Springer
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.DE
    Klíč.slova wort osmolarity * high-gravity brewing * fermentation course
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0174195
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.