Počet záznamů: 1  

Zařízení pro přípravu pyrolýzního koksu

  1. 1.
    SYSNO ASEP0428245
    Druh ASEPP1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Zařazení RIVF - Výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor)
    Poddruh RIVUžitný vzor
    NázevZařízení pro přípravu pyrolýzního koksu
    Překlad názvuEquipment for the Preparation of Pyrolysis Coke
    Tvůrce(i) Tlustoš, P. (CZ)
    Habart, J. (CZ)
    Břendová, K. (CZ)
    Jelínek, F. (CZ)
    Pohořelý, Michael (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Punčochář, Miroslav (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Šyc, Michal (UCHP-M) RID, SAI, ORCID
    Rok vydání2014
    Vlastník vzoruČeská zemědělská univerzita v Praze - Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i
    SídloPraha
    Datum udělení vzoru24.04.2014
    Číslo vzoru26846
    Lic. popl.A - Poskytovatel licence požaduje licenční poplatek
    VyužitíA - Pouze udělený (dosud nevyužívaný) patent nebo patent využívaný jeho vlastníkem
    Využití jiným subjektemA - Pro využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
    Kód vydavatele patentuCZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague
    Jazyk dok.cze - čeština
    Klíč. slovapyrolysis ; pyrolysis coke ; biochar
    Vědní obor RIVCI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    CEPTA01020366 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    AnotaceTechnické řešení se týká způsobu přípravy pyrolýzního koksu (biocharu) z různých druhů rostlinné biomasy a zařízení pro jeho přípravu pro laboratorní účely.
    Překlad anotaceThe technical solution relates to a method for preparing pyrolysis coke (biochar) from various types of plant biomass and apparatus for its preparation for laboratory purposes.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2015
    Elektronická adresahttp://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=10005873&lan=cs
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.