Počet záznamů: 1
Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
- 1.
SYSNO ASEP 0497294 Druh ASEP C - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.) Zařazení RIV Záznam nebyl označen do RIV Název Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry. Tvůrce(i) Topiař, Martin (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Cerhová, Marie (UCHP-M) SAI
Zachová, Zdeňka (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Sajfrtová, Marie (UCHP-M) RID, ORCID, SAIZdroj.dok. Journal of Chromatography and Separation Techniques. - London : Conference Series IIc LTD, 2018 - ISSN 2157-7064 - ISBN N Rozsah stran s. 48 Poč.str. 1 s. Forma vydání Online - E Akce International Conference and Expo on Separation Techniques /9./ Datum konání 13.09.2018 - 14.09.2018 Místo konání Zurich Země CH - Švýcarsko Typ akce EUR Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova wine industry ; extraction techniques ; chemical composition Vědní obor RIV CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství Obor OECD Chemical engineering (plants, products) Institucionální podpora UCHP-M - RVO:67985858 DOI 10.4172/2157-7064-C3-046 Anotace This work was focused on combination of several extraction techniques suitable for the isolation of polyphenols (resveratrol, viniferins) from wine marc, stems and wood with South Moravia origin. Pracoviště Ústav chemických procesů Kontakt Eva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227 Rok sběru 2019
Počet záznamů: 1