Počet záznamů: 1  

Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.

  1. 1.
    SYSNO ASEP0497294
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    NázevIsolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
    Tvůrce(i) Topiař, Martin (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Cerhová, Marie (UCHP-M) SAI
    Zachová, Zdeňka (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Sajfrtová, Marie (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.Journal of Chromatography and Separation Techniques. - London : Conference Series IIc LTD, 2018 - ISSN 2157-7064 - ISBN N
    Rozsah strans. 48
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníOnline - E
    AkceInternational Conference and Expo on Separation Techniques /9./
    Datum konání13.09.2018 - 14.09.2018
    Místo konáníZurich
    ZeměCH - Švýcarsko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovawine industry ; extraction techniques ; chemical composition
    Vědní obor RIVCI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Obor OECDChemical engineering (plants, products)
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    DOI10.4172/2157-7064-C3-046
    AnotaceThis work was focused on combination of several extraction techniques suitable for the isolation of polyphenols (resveratrol, viniferins) from wine marc, stems and wood with South Moravia origin.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2019
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.