Počet záznamů: 1
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing
- 1.
SYSNO ASEP 0436522 Druh ASEP M - Kapitola v monografii Zařazení RIV C - Kapitola v knize Název Direct and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis Tvůrce(i) Roth, Michal (UIACH-O) RID, ORCID
Karásek, Pavel (UIACH-O) RID, ORCID
Hohnová, Barbora (UIACH-O) RID, ORCID
Šťavíková, Lenka (UIACH-O) RID
Planeta, Josef (UIACH-O) RID, ORCID
Moravcová, Dana (UIACH-O) RID, ORCID
Horká, Marie (UIACH-O) RID, ORCID
Šlais, Karel (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 8 Zdroj.dok. High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. - Cham : Springer International Publishing, 2015 / Fornari T. ; Stateva R. P. - ISBN 978-3-319-10610-6 Rozsah stran s. 269-302 Poč.str. 34 s. Poč.str.knihy 517 Forma vydání Tištěná - P Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CH - Švýcarsko Klíč. slova supercritical water ; separation of microorganisms ; food analysis and safety Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP GAP206/11/0138 GA ČR - Grantová agentura ČR GPP503/11/P523 GA ČR - Grantová agentura ČR GAP106/12/0522 GA ČR - Grantová agentura ČR VG20102015023 GA MV - Ministerstvo vnitra VG20112015021 GA MV - Ministerstvo vnitra Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 UT WOS 000357824100010 DOI 10.1007/978-3-319-10611-3_8 Anotace In this chapter, a brief survey is presented of applications of subcritical and supercritical water in food-related analytical separations. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2015 Elektronická adresa http://hdl.handle.net/11104/0240247
Počet záznamů: 1