Počet záznamů: 1  

High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing

  1. 1.
    SYSNO ASEP0436522
    Druh ASEPM - Kapitola v monografii
    Zařazení RIVC - Kapitola v knize
    NázevDirect and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis
    Tvůrce(i) Roth, Michal (UIACH-O) RID, ORCID
    Karásek, Pavel (UIACH-O) RID, ORCID
    Hohnová, Barbora (UIACH-O) RID, ORCID
    Šťavíková, Lenka (UIACH-O) RID
    Planeta, Josef (UIACH-O) RID, ORCID
    Moravcová, Dana (UIACH-O) RID, ORCID
    Horká, Marie (UIACH-O) RID, ORCID
    Šlais, Karel (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů8
    Zdroj.dok.High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. - Cham : Springer International Publishing, 2015 / Fornari T. ; Stateva R. P. - ISBN 978-3-319-10610-6
    Rozsah strans. 269-302
    Poč.str.34 s.
    Poč.str.knihy517
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CH - Švýcarsko
    Klíč. slovasupercritical water ; separation of microorganisms ; food analysis and safety
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGAP206/11/0138 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GPP503/11/P523 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GAP106/12/0522 GA ČR - Grantová agentura ČR
    VG20102015023 GA MV - Ministerstvo vnitra
    VG20112015021 GA MV - Ministerstvo vnitra
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    UT WOS000357824100010
    DOI10.1007/978-3-319-10611-3_8
    AnotaceIn this chapter, a brief survey is presented of applications of subcritical and supercritical water in food-related analytical separations.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2015
    Elektronická adresahttp://hdl.handle.net/11104/0240247
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.