Počet záznamů: 1  

Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs

  1. 1.
    SYSNO ASEP0398500
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevQualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
    Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. - Praha : Institute of Chemical Technology Prague, 2013 / Pulkrabová Jana ; Tomaniová Monika ; Nielen Michel ; Hajšlová Jana - ISBN 978-80-7080-861-0
    S. 163
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceInternational Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./
    Datum konání05.11.2013-08.11.2013
    Místo konáníPraha
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaallergen ; iTRAQ ; cereals
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    AnotaceIn this work, we focused on characterization of cereal allergens. As the cereal samples, barley (Hordeum vulgare) and wheat (Triticum sp.) and two types of corresponding final cereal food stuffs (barley malt and wheat couscous) were selected. Low molecular weight allergens were subjected tol quantitative analysis using iTRAQ method.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.