Počet záznamů: 1
Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs
- 1.
SYSNO ASEP 0398500 Druh ASEP A - Abstrakt Zařazení RIV Záznam nebyl označen do RIV Zařazení RIV Není vybrán druh dokumentu Název Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 3 Zdroj.dok. Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. - Praha : Institute of Chemical Technology Prague, 2013 / Pulkrabová Jana ; Tomaniová Monika ; Nielen Michel ; Hajšlová Jana - ISBN 978-80-7080-861-0
S. 163Poč.str. 1 s. Forma vydání Tištěná - P Akce International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./ Datum konání 05.11.2013-08.11.2013 Místo konání Praha Země CZ - Česká republika Typ akce WRD Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova allergen ; iTRAQ ; cereals Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP GPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Anotace In this work, we focused on characterization of cereal allergens. As the cereal samples, barley (Hordeum vulgare) and wheat (Triticum sp.) and two types of corresponding final cereal food stuffs (barley malt and wheat couscous) were selected. Low molecular weight allergens were subjected tol quantitative analysis using iTRAQ method. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2014
Počet záznamů: 1