Počet záznamů: 1
Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques
- 1.
SYSNO ASEP 0397475 Druh ASEP A - Abstrakt Zařazení RIV Záznam nebyl označen do RIV Zařazení RIV Není vybrán druh dokumentu Název Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
Čmelík, Richard (UIACH-O) RID
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
Foret, František (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 5 Zdroj.dok. 20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. - : Universidad de La Laguna, 2013
S. 260Forma vydání Tištěná - P Akce International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./ Datum konání 06.10.2013-09.10.2013 Místo konání Puerto de la Cruz, Tenerife Země ES - Španělsko Typ akce WRD Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. ES - Španělsko Klíč. slova glycoproteins ; cereal allergens ; affinity chromatography Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP GPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Anotace In this work we focused on screening and identification of potential glycoprotein allergens in cereals. The attention was concentrated on water soluble proteins from various cereals and chosen cereal final food products. The most important and widely used cereals (barley and wheat) and malt with couscous as examples of corresponding final foodstuff samples were chosen for detailed analysis. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2014
Počet záznamů: 1