Počet záznamů: 1  

Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques

  1. 1.
    SYSNO ASEP0397475
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevMapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
    Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
    Čmelík, Richard (UIACH-O) RID
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
    Foret, František (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. - : Universidad de La Laguna, 2013
    S. 260
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceInternational Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./
    Datum konání06.10.2013-09.10.2013
    Místo konáníPuerto de la Cruz, Tenerife
    ZeměES - Španělsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.ES - Španělsko
    Klíč. slovaglycoproteins ; cereal allergens ; affinity chromatography
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    AnotaceIn this work we focused on screening and identification of potential glycoprotein allergens in cereals. The attention was concentrated on water soluble proteins from various cereals and chosen cereal final food products. The most important and widely used cereals (barley and wheat) and malt with couscous as examples of corresponding final foodstuff samples were chosen for detailed analysis.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.