Počet záznamů: 1  

Nonrigid Registration of CLSM Images of Physical Sections with Discontinuous Deformations

  1. 1.
    SYSNO ASEP0369509
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevNonrigid Registration of CLSM Images of Physical Sections with Discontinuous Deformations
    Tvůrce(i) Michálek, Jan (FGU-C) RID
    Čapek, Martin (FGU-C) RID, ORCID
    Kubínová, Lucie (FGU-C) RID, ORCID
    Zdroj.dok.Microscopy and Microanalysis. - : Cambridge University Press - ISSN 1431-9276
    Roč. 17, č. 6 (2011), s. 923-936
    Poč.str.14 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovaconfocal microscopy ; image registration ; target image ; reference image ; total variation ; data term ; smoothness term ; L1-TV function ; E-L1-TV function ; graph cuts ; multilabel optimization ; local entropy
    Vědní obor RIVJC - Počítačový hardware a software
    CEPGA102/08/0691 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA304/09/0733 GA ČR - Grantová agentura ČR
    LC06063 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    ME09010 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    MEB0810092 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50110509 - FGU-C (2005-2011)
    UT WOS000297832300012
    DOI10.1017/S1431927611011937
    AnotaceWhen biological specimens are cut into physical sections for three-dimensional (3D) imaging by confocal laser scanning microscopy, the slices may get distorted or ruptured. For subsequent 3D reconstruction, images from different physical sections need to be spatially aligned by optimization of some functional. We present an optimization algorithm, which in the examined samples prevents artifacts produced by other methods
    PracovištěFyziologický ústav
    KontaktLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.