Počet záznamů: 1  

Electromagnetic response of a highly granular hadronic calorimeter

  1. 1.
    SYSNO ASEP0368375
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevElectromagnetic response of a highly granular hadronic calorimeter
    Tvůrce(i) Adloff, C. (FR)
    Blaha, J. (FR)
    Blaising, J.J. (FR)
    Cvach, Jaroslav (FZU-D) RID, ORCID
    Gallus, Petr (FZU-D) RID
    Havránek, Miroslav (FZU-D) RID
    Janata, Milan (FZU-D) RID
    Kvasnička, Jiří (FZU-D) RID, ORCID
    Lednický, Denis (FZU-D)
    Marčišovský, Michal (FZU-D) RID, ORCID
    Polák, Ivo (FZU-D) RID, ORCID
    Popule, Jiří (FZU-D) RID, ORCID
    Tomášek, Lukáš (FZU-D) RID, ORCID
    Tomášek, Michal (FZU-D) RID
    Růžička, Pavel (FZU-D)
    Šícho, Petr (FZU-D) RID, ORCID
    Smolík, Jan (FZU-D) RID, ORCID
    Vrba, Václav (FZU-D) RID, ORCID
    Zálešák, Jaroslav (FZU-D) RID, ORCID
    Celkový počet autorů173
    Zdroj.dok.Journal of Instrumentation. - : Institute of Physics Publishing - ISSN 1748-0221
    Roč. 6, č. 4 (2011), s. 1-29
    Poč.str.29 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaCALICE ; AHcal
    Vědní obor RIVBF - Elementární částice a fyzika vys. energií
    CEPLA09042 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    GA202/05/0653 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z10100502 - FZU-D (2005-2011)
    UT WOS000294491300004
    DOI10.1088/1748-0221/6/04/P04003
    AnotaceThe CALICE collaboration is studying the design of high performance electromagnetic and hadronic calorimeters for future International Linear Collider detectors. For the hadronic calorimeter, one option is a highly granular sampling calorimeter with steel as absorber and scintillator layers as active material.
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2013
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.