Počet záznamů: 1  

Ideal and non-ideal predictors in estimation of Bellman function

  1. 1.
    SYSNO ASEP0368311
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevIdeal and non-ideal predictors in estimation of Bellman function
    Tvůrce(i) Zeman, Jan (UTIA-B)
    Celkový počet autorů1
    Zdroj.dok.The 2nd International Workshop od Decision Making with Multiple Imperfect Decision Makers. Held in Conjunction with the 25th Annual Conference on Neural Information Processing Systems (NIPS 2011). - Prague : Institute of Information Theory and Automation, 2011 - ISBN 978-80-903834-6-3
    Rozsah strans. 87-93
    Poč.str.7 s.
    AkceThe 2nd International Workshop od Decision Making with Multiple Imperfect Decision Makers. Held in Conjunction with the 25th Annual Conference on Neural Information Processing Systems (NIPS 2011)
    Datum konání16.12.2011-16.12.2011
    Místo konáníSierra Nevada
    ZeměES - Španělsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaBellman function ; estimation ; imperfect predictor ; futures market data ; predictors
    Vědní obor RIVBB - Aplikovaná statistika, operační výzkum
    CEP1M0572 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    GA102/08/0567 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z10750506 - UTIA-B (2005-2011)
    AnotaceThe paper considers estimation of Bellman function using revision of the past decisions. The original approach is further extended by employing predictions coming from an imperfect predictor. The resulting algorithm speeds up the convergence of Bellman function estimation and improves the results quality. The potential of the approach is demonstrated on a futures market data.
    PracovištěÚstav teorie informace a automatizace
    KontaktMarkéta Votavová, votavova@utia.cas.cz, Tel.: 266 052 201.
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.