Počet záznamů: 1  

Food and War in Twentieth Century Europe

  1. 1.
    SYSNO ASEP0366732
    Druh ASEPM - Kapitola v monografii
    Zařazení RIVC - Kapitola v knize
    NázevBread from wood: natural food substitutes in the Czech lands during the First World War
    Tvůrce(i) Franc, Martin (MSUA-W) SAI, SAI, RID, ORCID
    Zdroj.dok.Food and War in Twentieth Century Europe. - Farnham : Ashgate, 2011 / Zweiniger-Bargielowska I. ; Duffett R. ; Drouard A. - ISBN 978-1-4094-1770-5
    Rozsah strans. 73-83
    Poč.str.11 s.
    Poč.str.knihy294
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaWorld War I ; food supply ; war and society
    Vědní obor RIVAB - Dějiny
    CEZAV0Z80770509 - A-Z, MSUA-W (2005-2011)
    EID SCOPUS84937040978
    AnotaceThis chapter concentrates on the issues of natural substitutes during the First World War. It discusses mainly substitutes of bread flour, meat, slaughter cattle and beer. Analyzed are the talk of food chemists, physiologists, doctors and agricultural experts on the issue of substitutes and the response to this debate in contemporary media.
    PracovištěMasarykův ústav - Archiv (od r. 2006)
    KontaktJan Boháček, bohacek@mua.cas.cz, Tel.: 286 010 134
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.