Počet záznamů: 1
Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS
- 1.
SYSNO ASEP 0365773 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS Tvůrce(i) Mazanec, Karel (UIACH-O)
Dyčka, Filip (UIACH-O)
Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 3 Zdroj.dok. Journal of the Science of Food and Agriculture. - : Wiley - ISSN 0022-5142
Roč. 91, č. 15 (2011), s. 2756-2761Poč.str. 6 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova barley ; starch ; malting process Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 2B06037 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) UT WOS 000297933400007 DOI 10.1002/jsfa.4518 Anotace Two barley varieties, Jersey and Tolar, both with high malting quality but significantly differing in A/B (large/small starch granules) ratio, were chosen for more detailed analysis in the actual work. In this study, the capacity of gravitational field flow (GFFF) to monitor amylosis of the starch granules was investigated. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2012
Počet záznamů: 1