Počet záznamů: 1  

Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS

  1. 1.
    SYSNO ASEP0365773
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevMonitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS
    Tvůrce(i) Mazanec, Karel (UIACH-O)
    Dyčka, Filip (UIACH-O)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.Journal of the Science of Food and Agriculture. - : Wiley - ISSN 0022-5142
    Roč. 91, č. 15 (2011), s. 2756-2761
    Poč.str.6 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovabarley ; starch ; malting process
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    2B06037 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    UT WOS000297933400007
    DOI10.1002/jsfa.4518
    AnotaceTwo barley varieties, Jersey and Tolar, both with high malting quality but significantly differing in A/B (large/small starch granules) ratio, were chosen for more detailed analysis in the actual work. In this study, the capacity of gravitational field flow (GFFF) to monitor amylosis of the starch granules was investigated.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.