Počet záznamů: 1
Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
- 1.
SYSNO ASEP 0363301 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene Překlad názvu Influence of the brewing process on the barley protein profile Tvůrce(i) Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
Flodrová, Dana (UIACH-O)
Psota, V. (CZ)
Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 4 Zdroj.dok. Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265Poč.str. 6 s. Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova barley ; proteins ; brewing process Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Anotace Práce byla zaměřena na identifikaci proteinů v průběhu výroby piva, přičemž největší pozornost byla věnována proteinům, které ovlivňují kvalitu a stabilitu pěny, obzvlášť nsLTP proteinům a proteinu Z. Překlad anotace Our work was focused on identification of proteins within the process of beer production, whereas the main interest was oriented to proteins that can affect the quality and stability of foam, especially nsLTP and protein Z. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2012
Počet záznamů: 1