Počet záznamů: 1  

Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing

  1. 1.
    SYSNO ASEP0358664
    Druh ASEPB - Monografie
    Zařazení RIVB - Odborná monografie, kniha
    NázevChanges in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing
    Tvůrce(i) Severa, L. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Buchar, J. (CZ)
    Stoklasová, Pavla (UT-L) RID, ORCID
    Nedomová, Š. (CZ)
    Celkový počet autorů5
    Vyd. údajeNew York: Nova Science Publisher Inc, 2011
    ISBN978-1-61209-722-0
    EdiceFood Science and Technology
    Poč.str.77 s.
    Poč.výt.500
    Forma vydáníE-Book - E-Book
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Vydání1.
    Klíč. slovarheological properties ; hard cheese ; laser-vibrometry ; surface waves
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEPIAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    AnotaceThis new book examines the non-linear viscoelastic behavior of hard cheese during ageing. Edam block (corresponding to the Gouda cheese)and Brie were used as examples. The rheological properties of these cheeses were evaluated using different experimental techniques such as compression tests and identification tests.
    PracovištěÚstav termomechaniky
    KontaktMarie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.