Počet záznamů: 1
Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing
- 1.
SYSNO ASEP 0358664 Druh ASEP B - Monografie Zařazení RIV B - Odborná monografie, kniha Název Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing Tvůrce(i) Severa, L. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Buchar, J. (CZ)
Stoklasová, Pavla (UT-L) RID, ORCID
Nedomová, Š. (CZ)Celkový počet autorů 5 Vyd. údaje New York: Nova Science Publisher Inc, 2011 ISBN 978-1-61209-722-0 Edice Food Science and Technology Poč.str. 77 s. Poč.výt. 500 Forma vydání E-Book - E-Book Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. US - Spojené státy americké Vydání 1. Klíč. slova rheological properties ; hard cheese ; laser-vibrometry ; surface waves Vědní obor RIV GM - Potravinářství CEP IAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20760514 - UT-L (2005-2011) Anotace This new book examines the non-linear viscoelastic behavior of hard cheese during ageing. Edam block (corresponding to the Gouda cheese)and Brie were used as examples. The rheological properties of these cheeses were evaluated using different experimental techniques such as compression tests and identification tests. Pracoviště Ústav termomechaniky Kontakt Marie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823 Rok sběru 2012
Počet záznamů: 1