Počet záznamů: 1  

Analýza kinetiky Krystalizace Li-Y fosfátového skla za neizotermických podmínek

  1. 1.
    SYSNO ASEP0356478
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevAnalýza kinetiky Krystalizace Li-Y fosfátového skla za neizotermických podmínek
    Překlad názvuAnalysis of crystallization kinetics of Li-Y phosphate glass under non-isothermal conditions
    Tvůrce(i) Nitsch, Karel (FZU-D) RID
    Rodová, Miroslava (FZU-D)
    Sveshnikov, Alexey (FZU-D) RID
    Zdroj.dok.32. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář. - Pardubice : Univerzita Pardubice, 2010 / Černošek Z. ; Holubová J. ; Černošková E. - ISBN 978-80-7395-259-4
    Rozsah strans. 165-168
    Poč.str.4 s.
    AkceMezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář /32./
    Datum konání24.05.2010-28.05.2010
    Místo konáníLísek u Bystřice nad Perštejnem
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaglassy LiY(PO3)4 ; crystallization kinetics analysis ; applicability of Johnson-Mehl-Avrami model
    Vědní obor RIVBM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    CEPKAN300100802 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z10100521 - FZU-D (2005-2011)
    AnotaceKinetika krystalizace erbiem dopovaného skla o složení LiY(PO3)4byla experimentálně studována pomocí DSC za neizotermických podmínek. Na získaných datech byla ověřována použitelnost modelu JMA pro popis kinetiky krystalizace uvedeného skla.
    Překlad anotaceCrystallization kinetics of erbium doped LiY(PO3)4 glass was studied experimentally using DSC under non-isothermal conditions. Based on the experimental data the applicability of Johnson-Mehl-Avrami model was tested for description of crystallization kinetics of above mentioned glass.
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.