Počet záznamů: 1  

Offline combination of pressurized fluid extraction and electron paramagnetic resonance spectroscopy for antioxidant activity of grape skin extracts assessment

  1. 1.
    SYSNO ASEP0347833
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevOffline combination of pressurized fluid extraction and electron paramagnetic resonance spectroscopy for antioxidant activity of grape skin extracts assessment
    Tvůrce(i) Polovka, M. (SK)
    Šťavíková, Lenka (UIACH-O) RID
    Hohnová, Barbora (UIACH-O) RID, ORCID
    Karásek, Pavel (UIACH-O) RID, ORCID
    Roth, Michal (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.Journal of Chromatography A. - : Elsevier - ISSN 0021-9673
    Roč. 1217, č. 51 (2010), s. 7990-8000
    Poč.str.11 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovapressurized fluid extraction ; electron paramagnetic resonance spectroscopy ; antioxidant activity
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGA203/08/1536 GA ČR - Grantová agentura ČR
    LC06023 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    UT WOS000285429700009
    DOI10.1016/j.chroma.2010.08.003
    AnotaceA comprehensive characterization of grape skin methanolic and ethanolic extracts prepared by pressurized fluid extraction at various temperatures within 40 to 120 ◦C from two wine grape varieties, St. Laurent and Alibernet was performed employing also electron paramagnetic resonance spectroscopy.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.