Počet záznamů: 1
Offline combination of pressurized fluid extraction and electron paramagnetic resonance spectroscopy for antioxidant activity of grape skin extracts assessment
- 1.
SYSNO ASEP 0347833 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Offline combination of pressurized fluid extraction and electron paramagnetic resonance spectroscopy for antioxidant activity of grape skin extracts assessment Tvůrce(i) Polovka, M. (SK)
Šťavíková, Lenka (UIACH-O) RID
Hohnová, Barbora (UIACH-O) RID, ORCID
Karásek, Pavel (UIACH-O) RID, ORCID
Roth, Michal (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 5 Zdroj.dok. Journal of Chromatography A. - : Elsevier - ISSN 0021-9673
Roč. 1217, č. 51 (2010), s. 7990-8000Poč.str. 11 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. NL - Nizozemsko Klíč. slova pressurized fluid extraction ; electron paramagnetic resonance spectroscopy ; antioxidant activity Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP GA203/08/1536 GA ČR - Grantová agentura ČR LC06023 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) UT WOS 000285429700009 DOI 10.1016/j.chroma.2010.08.003 Anotace A comprehensive characterization of grape skin methanolic and ethanolic extracts prepared by pressurized fluid extraction at various temperatures within 40 to 120 ◦C from two wine grape varieties, St. Laurent and Alibernet was performed employing also electron paramagnetic resonance spectroscopy. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2011
Počet záznamů: 1