Počet záznamů: 1
Effect of polyunsaturated fatty acids on the reactive oxygen and nitrogen species production by raw 264.7 macrophages
- 1.
SYSNO ASEP 0342520 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Effect of polyunsaturated fatty acids on the reactive oxygen and nitrogen species production by raw 264.7 macrophages Tvůrce(i) Ambrožová, Gabriela (BFU-R) RID
Pekarová, Michaela (BFU-R) RID
Lojek, Antonín (BFU-R) RIDCelkový počet autorů 3 Zdroj.dok. European Journal of Nutrition. - : Springer - ISSN 1436-6207
Roč. 49, č. 3 (2010), s. 133-139Poč.str. 7 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. DE - Německo Klíč. slova polyunsaturated fatty acids ; reactive oxygen species ; reactive nitrogen species Vědní obor RIV BO - Biofyzika CEZ AV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011) AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013) UT WOS 000275631500001 DOI 10.1007/s00394-009-0057-3 Anotace High concentrations of polyunsaturated fatty acids of omega-3 and omega-6 groups can inhibit reactive oxygen and nitrogen species formation by stimulated macrophages. Pracoviště Biofyzikální ústav Kontakt Jana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244 Rok sběru 2011
Počet záznamů: 1