Počet záznamů: 1  

Effect of polyunsaturated fatty acids on the reactive oxygen and nitrogen species production by raw 264.7 macrophages

  1. 1.
    SYSNO ASEP0342520
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevEffect of polyunsaturated fatty acids on the reactive oxygen and nitrogen species production by raw 264.7 macrophages
    Tvůrce(i) Ambrožová, Gabriela (BFU-R) RID
    Pekarová, Michaela (BFU-R) RID
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.European Journal of Nutrition. - : Springer - ISSN 1436-6207
    Roč. 49, č. 3 (2010), s. 133-139
    Poč.str.7 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.DE - Německo
    Klíč. slovapolyunsaturated fatty acids ; reactive oxygen species ; reactive nitrogen species
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    UT WOS000275631500001
    DOI10.1007/s00394-009-0057-3
    AnotaceHigh concentrations of polyunsaturated fatty acids of omega-3 and omega-6 groups can inhibit reactive oxygen and nitrogen species formation by stimulated macrophages.
    PracovištěBiofyzikální ústav
    KontaktJana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.