Počet záznamů: 1
Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
- 1.
SYSNO ASEP 0338947 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
Čížová, Hana (BFU-R)
Denev, P. (BG)
Kratchanova, M. (BG)
Slavov, A. (BG)
Lojek, Antonín (BFU-R) RIDCelkový počet autorů 6 Zdroj.dok. Food Control. - : Elsevier - ISSN 0956-7135
Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523Poč.str. 6 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova antioxidant activity ; polyphenols ; vegetables Vědní obor RIV BO - Biofyzika CEP 1QS500040507 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011) AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013) UT WOS 000272752800026 DOI 10.1016/j.foodcont.2009.07.017 Anotace Using more than one antioxidant assay is recommended for more detailed understanding the principles of antioxidant properties of vegetable samples. Pracoviště Biofyzikální ústav Kontakt Jana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244 Rok sběru 2010
Počet záznamů: 1