Počet záznamů: 1  

Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables

  1. 1.
    SYSNO ASEP0338947
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevDifferent methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
    Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
    Čížová, Hana (BFU-R)
    Denev, P. (BG)
    Kratchanova, M. (BG)
    Slavov, A. (BG)
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Celkový počet autorů6
    Zdroj.dok.Food Control. - : Elsevier - ISSN 0956-7135
    Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523
    Poč.str.6 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaantioxidant activity ; polyphenols ; vegetables
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    CEP1QS500040507 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    UT WOS000272752800026
    DOI10.1016/j.foodcont.2009.07.017
    AnotaceUsing more than one antioxidant assay is recommended for more detailed understanding the principles of antioxidant properties of vegetable samples.
    PracovištěBiofyzikální ústav
    KontaktJana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.