Počet záznamů: 1  

Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z

  1. 1.
    SYSNO ASEP0338391
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevMonitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z
    Tvůrce(i) Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Petry-Podgórska, Inga (UIACH-O)
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
    Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Celkový počet autorů4
    Zdroj.dok.European Food Research and Technology. - : Springer - ISSN 1438-2377
    Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673
    Poč.str.9 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.DE - Německo
    Klíč. slovamalting ; MALDI-TOF MS ; glycation
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    MEB040807 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    UT WOS000273589900014
    DOI10.1007/s00217-009-1205-y
    AnotaceWe applied the proteomics approach based on the combination of gel electrophoresis, liquid chromatography and mass spectrometry to detect the glycation of the proteins during the malting period. We found that protein Z glycation is detectable from the second day of malting. To confirm the presence of glycation, the MS/MS experiments of both unmodified and modified peptides were carried out.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.