Počet záznamů: 1  

Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance

  1. 1.
    SYSNO ASEP0337395
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevExperimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance
    Tvůrce(i) Říha, J. (CZ)
    Kadlec, R. (CZ)
    Vondra, Vlastimil (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Bezdíček, J. (CZ)
    Celkový počet autorů4
    Zdroj.dok.Výzkum v chovu skotu - ISSN 0139-7265
    Roč. 51, č. 4 (2009), s. 38-49
    Poč.str.12 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovabeef quality ; biompedance ; basic chemical composition of beef
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEZAV0Z20650511 - UPT-D (2005-2011)
    AnotaceAn experimental connection, suitable for measuring of bioimpednace in beef samples, has been developed to determine the intramuscular fat content as well as other senzoric and quality parameters of beef. )03). The achieved results reveal that after thorough verification and calibration performed with use of multidimensional evaluation a similar experimental connection can be employed to carry out a routine analysis of quality parameters of meat directly at slaughterhouses as a part of a technological line.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.