Počet záznamů: 1
Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance
- 1.
SYSNO ASEP 0337395 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance Tvůrce(i) Říha, J. (CZ)
Kadlec, R. (CZ)
Vondra, Vlastimil (UPT-D) RID, ORCID, SAI
Bezdíček, J. (CZ)Celkový počet autorů 4 Zdroj.dok. Výzkum v chovu skotu - ISSN 0139-7265
Roč. 51, č. 4 (2009), s. 38-49Poč.str. 12 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova beef quality ; biompedance ; basic chemical composition of beef Vědní obor RIV GM - Potravinářství CEZ AV0Z20650511 - UPT-D (2005-2011) Anotace An experimental connection, suitable for measuring of bioimpednace in beef samples, has been developed to determine the intramuscular fat content as well as other senzoric and quality parameters of beef. )03). The achieved results reveal that after thorough verification and calibration performed with use of multidimensional evaluation a similar experimental connection can be employed to carry out a routine analysis of quality parameters of meat directly at slaughterhouses as a part of a technological line. Pracoviště Ústav přístrojové techniky Kontakt Martina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178 Rok sběru 2010
Počet záznamů: 1