Počet záznamů: 1  

Determination of gluten in glucose syrups

  1. 1.
    SYSNO ASEP0332030
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevDetermination of gluten in glucose syrups
    Překlad názvuStanovení glutenu v glukózových sirupech
    Tvůrce(i) Dostálek, P. (CZ)
    Gabrovská, D. (CZ)
    Rysová, J. (CZ)
    Mena, M. C. (ES)
    Hernando, A. (ES)
    Méndez, E. (ES)
    Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů8
    Zdroj.dok.Journal of Food Composition and Analysis. - : Elsevier - ISSN 0889-1575
    Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765
    Poč.str.4 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovaglucose syrup ; gluten determination ; celiac disease
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP1B53002 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    UT WOS000272564400023
    DOI10.1016/j.jfca.2009.01.018
    AnotaceThe gluten content in various glucose syrups was determined by several ELISA methods in this study. MALDI-TOF mass spectrometry and SDS-PAGE were carried out as a complementary technique to ELISA methods.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.