Počet záznamů: 1
Determination of gluten in glucose syrups
- 1.
SYSNO ASEP 0332030 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Determination of gluten in glucose syrups Překlad názvu Stanovení glutenu v glukózových sirupech Tvůrce(i) Dostálek, P. (CZ)
Gabrovská, D. (CZ)
Rysová, J. (CZ)
Mena, M. C. (ES)
Hernando, A. (ES)
Méndez, E. (ES)
Chmelík, Josef (UIACH-O)
Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 8 Zdroj.dok. Journal of Food Composition and Analysis. - : Elsevier - ISSN 0889-1575
Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765Poč.str. 4 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. US - Spojené státy americké Klíč. slova glucose syrup ; gluten determination ; celiac disease Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP 1B53002 GA MZe - Ministerstvo zemědělství CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) UT WOS 000272564400023 DOI 10.1016/j.jfca.2009.01.018 Anotace The gluten content in various glucose syrups was determined by several ELISA methods in this study. MALDI-TOF mass spectrometry and SDS-PAGE were carried out as a complementary technique to ELISA methods. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2010
Počet záznamů: 1