Počet záznamů: 1
Improved identification of hordeins by cysteine alkylation with 2-bromoethylamine, SDS-PAGE and subsequent in-gel tryptic digestion
- 1.
SYSNO ASEP 0331704 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Improved identification of hordeins by cysteine alkylation with 2-bromoethylamine, SDS-PAGE and subsequent in-gel tryptic digestion Překlad názvu Vylepšená identifikace hordeinů pomocí alkylace cysteinu 2-bromethylaminu, SDS-PAGE a následnému in-gel štěpení Tvůrce(i) Řehulková, Helena (UIACH-O)
Marchetti-Deschmann, M. (AT)
Pittenauer, E. (AT)
Allmaier, G. (AT)
Řehulka, Pavel (UIACH-O)Celkový počet autorů 5 Zdroj.dok. Journal of Mass Spectrometry. - : Wiley - ISSN 1076-5174
Roč. 44, č. 11 (2009), s. 1613-1621Poč.str. 8 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova cysteine alkylation ; 2-bromoethylamine (BEA) ; hordeins ; protein identification Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) UT WOS 000272150300009 DOI 10.1002/jms.1675 Anotace The improvement of proteomic identification of hordeins (major storage protein of barley) is described. The approach is based on the increase of number of cleavage sites by chemical modification of cysteines with 2-bromoethylamine. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2010
Počet záznamů: 1