Počet záznamů: 1  

Improved identification of hordeins by cysteine alkylation with 2-bromoethylamine, SDS-PAGE and subsequent in-gel tryptic digestion

  1. 1.
    SYSNO ASEP0331704
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevImproved identification of hordeins by cysteine alkylation with 2-bromoethylamine, SDS-PAGE and subsequent in-gel tryptic digestion
    Překlad názvuVylepšená identifikace hordeinů pomocí alkylace cysteinu 2-bromethylaminu, SDS-PAGE a následnému in-gel štěpení
    Tvůrce(i) Řehulková, Helena (UIACH-O)
    Marchetti-Deschmann, M. (AT)
    Pittenauer, E. (AT)
    Allmaier, G. (AT)
    Řehulka, Pavel (UIACH-O)
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.Journal of Mass Spectrometry. - : Wiley - ISSN 1076-5174
    Roč. 44, č. 11 (2009), s. 1613-1621
    Poč.str.8 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovacysteine alkylation ; 2-bromoethylamine (BEA) ; hordeins ; protein identification
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    UT WOS000272150300009
    DOI10.1002/jms.1675
    AnotaceThe improvement of proteomic identification of hordeins (major storage protein of barley) is described. The approach is based on the increase of number of cleavage sites by chemical modification of cysteines with 2-bromoethylamine.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.