Počet záznamů: 1  

Magnetic poly(glycidyl methacrylate) particles prepared in the presence of surface-modified .gamma.-Fe2O3

  1. 1.
    SYSNO ASEP0329851
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevMagnetic poly(glycidyl methacrylate) particles prepared in the presence of surface-modified .gamma.-Fe2O3
    Překlad názvuMagnetické poly(glycidyl-methakrylátové) částice připravené v přítomnosti povrchově modifikovaného .gamma.-Fe2O3
    Tvůrce(i) Tocchio, A. (IT)
    Horák, Daniel (UMCH-V) RID, ORCID
    Babič, Michal (UMCH-V) RID, ORCID
    Trchová, Miroslava (UMCH-V) RID, ORCID
    Veverka, Miroslav (FZU-D) RID
    Beneš, Milan J. (UMCH-V) RID
    Šlouf, Miroslav (UMCH-V) RID, ORCID
    Fojtík, A. (CZ)
    Zdroj.dok.Journal of Polymer Science. Part A - Polymer Chemistry. - : WILEY-BLACKWELL - ISSN 0887-624X
    Roč. 47, č. 19 (2009), s. 4982-4994
    Poč.str.13 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovacoatings ; core-shell polymers ; glycidyl methacrylate
    Vědní obor RIVCD - Makromolekulární chemie
    CEPKAN401220801 GA AV ČR - Akademie věd
    GA203/09/1242 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA203/09/0857 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40500505 - UMCH-V (2005-2011)
    AV0Z10100521 - FZU-D (2005-2011)
    UT WOS000270000000013
    DOI10.1002/pola.23551
    AnotaceMagnetic poly(glycidyl methacrylate) (PGMA) nanospheres were obtained by Kraton G 1650-stabilized and AIBN-initiated polymerization of glycidyl methacrylate (GMA) in toluene or toluene/cyclohexane mixture in the presence of PPGMAP-coated .gamma.-Fe2O3 colloid. The effect of Kraton G 1650 concentration on the morphology, PGMA nanosphere size and polydispersity was investigated.
    PracovištěÚstav makromolekulární chemie
    KontaktEva Čechová, cechova@imc.cas.cz ; Tel.: 296 809 358
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.