Počet záznamů: 1  

Kriticheskii razmer aerozoľnykh chastits pri fizicheskom a khimicheskom osazhdenii

  1. 1.
    SYSNO ASEP0329712
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevKriticheskii razmer aerozoľnykh chastits pri fizicheskom a khimicheskom osazhdenii
    Překlad názvuCritical Size of Aerosol Particles at Physical and Chemical DepositionKritická velikost aerosolových částic při fyzikální a chemické depozici
    Tvůrce(i) Levdansky, V.V. (BY) RID
    Smolík, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Moravec, Pavel (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.Inzhenerno-Fizicheskii Zhurnal - ISSN 0021-0285
    Roč. 85, č. 4 (2009), s. 656-662
    Poč.str.7 s.
    Jazyk dok.rus - ruština
    Země vyd.BY - Bělorusko
    Klíč. slovainfluence of electromagnetic fields ; foreign gases ; condensation
    Vědní obor RIVCF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    CEPGA101/09/1633 GA ČR - Grantová agentura ČR
    IAA200760905 GA AV ČR - Akademie věd
    IAA400720804 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011)
    AnotaceTeoreticheski issleduyutsya voprosy, svyazanye s kriticheskim razmerom aerozoľnykh chastits pri zavysimosti koeffitsienta kondensatsii para ot razmera chastitsy, vliyaniya elektromagnitnykh polei, a takzhe prisutstviya v sisteme absorbiruyuschikhsya postorronikh gazov. Obsuzhdaetsya problema kriticheskogo razmera chastits pri khimicheskom osazhdenii.
    Překlad anotaceThe problem of the influence of electromagnetic fields, presence of foreign gases and variation of condensation coefficient with the particle size on critical size of aerosol particles was studied theoretically. The problem of the critical size of particles in chemical deposition was discussed.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.