Počet záznamů: 1  

Effects of restrained sampling space and nonplanar amino groups on free-energy predictions for RNA with imino and sheared tandem GA base pairs flanked by GC, CG, iGiC or iCiG base pairs

  1. 1.
    SYSNO ASEP0328538
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevEffects of restrained sampling space and nonplanar amino groups on free-energy predictions for RNA with imino and sheared tandem GA base pairs flanked by GC, CG, iGiC or iCiG base pairs
    Překlad názvuEfekt omezeného sámplování a neplenárních aminoskupin na volnou energii predikcí pro RNA s imino a "sheared" hromadnými páry bází GA obklopenými páry GC, CT, iGiC nebo iCiG
    Tvůrce(i) Yildirim, I. (US)
    Stern, H.A. (US)
    Šponer, Jiří (BFU-R) RID, ORCID
    Špačková, Naďa (BFU-R) RID
    Turner, D.H. (US)
    Zdroj.dok.Journal of Chemical Theory and Computation . - : American Chemical Society - ISSN 1549-9618
    Roč. 5, č. 8 (2009), s. 2088-2100
    Poč.str.13 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovabase pairs ; NMR ; amber force field
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    CEPIAA400040802 GA AV ČR - Akademie věd
    LC06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    UT WOS000268720100013
    DOI10.1021/ct800540c
    AnotaceGuanine-adenine (GA) base pairs play important roles in determining the structure, dynamics, and stability of RNA. Calculations reported here test the thermodynamic integration (TI) approach with the amber99 force field by comparing computational predictions of free energy differences with the free energy differences expected on the basis of NMR determined structures of the RNA motifs.
    PracovištěBiofyzikální ústav
    KontaktJana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.