Počet záznamů: 1  

Growth performance and fatty acid profiles of intramuscular and subcutaneous fat from Limousin and Charolais heifers fed extruded linseed

  1. 1.
    SYSNO ASEP0082685
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevGrowth performance and fatty acid profiles of intramuscular and subcutaneous fat from Limousin and Charolais heifers fed extruded linseed
    Překlad názvuRůst a profil mastných kyselin v intramuskulárním a podkožním tuku jalovic Limousin a Charolais krmených extrudovaným lněným semenem
    Tvůrce(i) Bartoň, L. (CZ)
    Marounek, Milan (UZFG-Y) RID
    Kudrna, V. (CZ)
    Bureš, D. (CZ)
    Zahrádková, R. (CZ)
    Zdroj.dok.Meat Science. - : Elsevier - ISSN 0309-1740
    Roč. 76, 3 (2007), 517-523
    Poč.str.7 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovaheifers ; linseed ; fatty acids
    Vědní obor RIVGH - Výživa hospodářských zvířat
    CEZAV0Z50450515 - UZFG-Y (2005-2011)
    AnotaceFeed intake and weight gains were higher in Charolais heifers than in Limousin heifers. The muscle lipids and subcutaneous fat of Limousin heifers contained more unsaturated fatty acids and conjugated linoleic acid, and less saturated fatty acids than lipids of Charolais heifers. Linseed supplementation improved fatty acid profile of tissue lipids, but breed differences were generally more important than effects of the diet.
    PracovištěÚstav živočišné fyziologie a genetiky
    KontaktJana Zásmětová, knihovna@iapg.cas.cz, Tel.: 315 639 554
    Rok sběru2007
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.