Počet záznamů: 1
Growth performance and fatty acid profiles of intramuscular and subcutaneous fat from Limousin and Charolais heifers fed extruded linseed
- 1.
SYSNO ASEP 0082685 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Growth performance and fatty acid profiles of intramuscular and subcutaneous fat from Limousin and Charolais heifers fed extruded linseed Překlad názvu Růst a profil mastných kyselin v intramuskulárním a podkožním tuku jalovic Limousin a Charolais krmených extrudovaným lněným semenem Tvůrce(i) Bartoň, L. (CZ)
Marounek, Milan (UZFG-Y) RID
Kudrna, V. (CZ)
Bureš, D. (CZ)
Zahrádková, R. (CZ)Zdroj.dok. Meat Science. - : Elsevier - ISSN 0309-1740
Roč. 76, 3 (2007), 517-523Poč.str. 7 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. NL - Nizozemsko Klíč. slova heifers ; linseed ; fatty acids Vědní obor RIV GH - Výživa hospodářských zvířat CEZ AV0Z50450515 - UZFG-Y (2005-2011) Anotace Feed intake and weight gains were higher in Charolais heifers than in Limousin heifers. The muscle lipids and subcutaneous fat of Limousin heifers contained more unsaturated fatty acids and conjugated linoleic acid, and less saturated fatty acids than lipids of Charolais heifers. Linseed supplementation improved fatty acid profile of tissue lipids, but breed differences were generally more important than effects of the diet. Pracoviště Ústav živočišné fyziologie a genetiky Kontakt Jana Zásmětová, knihovna@iapg.cas.cz, Tel.: 315 639 554 Rok sběru 2007
Počet záznamů: 1