Počet záznamů: 1
High pressure and foods -fruit/vegetable juices
- 1.
SYSNO ASEP 0045532 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název High pressure and foods -fruit/vegetable juices Překlad názvu Vysoký tlak a potraviny-ovocné/zeleninové šťavy Tvůrce(i) Houška, M. (CZ)
Strohalm, J. (CZ)
Kocurová, K. (CZ)
Totušek, J. (CZ)
Lefnerová, D. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Fiedlerová, V. (CZ)
Holasová, M. (CZ)
Gabrovská, D. (CZ)
Paulíčková, I. (CZ)Zdroj.dok. Journal of Food Engineering. - : Elsevier - ISSN 0260-8774
Roč. 77, č. 3 (2006), s. 386-398Poč.str. 13 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova high-pressure pasteurisation ; Foods ; Broccoli juice Vědní obor RIV GM - Potravinářství CEP QF3287 GA MZe - Ministerstvo zemědělství CEZ AV0Z60870520 - UEK-B (2005-2011) Anotace Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation. Pracoviště Ústav výzkumu globální změny Kontakt Nikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268 Rok sběru 2007
Počet záznamů: 1