Počet záznamů: 1  

Comprehensive Comparison of Clinically Relevant Grain Proteins in Modern and Traditional Bread Wheat Cultivars

  1. 1.
    0541299 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Lakhneko, O. - Danchenko, M. - Morgun, B. - Kovac, A. - Majerova, P. - Škultéty, L'udovít
    Comprehensive Comparison of Clinically Relevant Grain Proteins in Modern and Traditional Bread Wheat Cultivars.
    International Journal of Molecular Sciences. Roč. 21, č. 10 (2020), č. článku 3445. E-ISSN 1422-0067
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: amylase-trypsin-inhibitors * triticum-aestivum l. * proteomic analysis * celiac-disease * Triticum aestivum L * food quality * cereal allergens * discovery proteomics * gluten * celiac disease
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 5.924, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/1422-0067/21/10/3445

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318880
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.