Počet záznamů: 1  

Bioavailability of Quercetin in Humans with a Focus on Interindividual Variation

  1. 1.
    0489771 - MBÚ 2019 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Almeida, A.F. - Borge, G.I.A. - Piskula, M. - Tudose, A. - Tudoreanu, L. - Valentová, Kateřina - Williamson, G. - Santos, C.N.
    Bioavailability of Quercetin in Humans with a Focus on Interindividual Variation.
    Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Roč. 17, č. 3 (2018), s. 714-731. ISSN 1541-4337. E-ISSN 1541-4337
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD15082
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: ADME * interindividual * metabolism
    Obor OECD: Nutrition, Dietetics
    Impakt faktor: 8.738, rok: 2018

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0284132
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.