Počet záznamů: 1  

Influencing fatty acid composition of yeasts by lanthanides

  1. 1.
    0463029 - MBÚ 2017 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Kolouchová, I. - Sigler, Karel - Zimola, M. - Řezanka, Tomáš - Matatková, O. - Masák, J.
    Influencing fatty acid composition of yeasts by lanthanides.
    World Journal of Microbiology and Biotechnology. Roč. 32, č. 8 (2016), s. 126. ISSN 0959-3993. E-ISSN 1573-0972
    Grant CEP: GA ČR GA14-00227S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Fatty acids * Lanthanides * Microbial lipids
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 1.658, rok: 2016

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0262325
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.