Počet záznamů: 1  

Alternative Glycerol Balance Strategies among Saccharomyces Species in Response to Winemaking Stress

  1. 1.
    0459055 - FGÚ 2017 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Pérez-Torrado, R. - Oliveira, B. M. - Zemančíková, Jana - Sychrová, Hana - Querol, A.
    Alternative Glycerol Balance Strategies among Saccharomyces Species in Response to Winemaking Stress.
    Frontiers in Microbiology. Roč. 7, Mar 31 (2016), s. 435. ISSN 1664-302X. E-ISSN 1664-302X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA15-03708S
    GRANT EU: European Commission(XE) 264717 - CORNUCOPIA
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: Saccharomyces * stress tolerance * glycerol * gene expression
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 4.076, rok: 2016

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0259311
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.