Počet záznamů: 1  

Glycoproteins and protein glycations identified in barley grain and malt by 2D-HPLC

  1. 1.
    0391056 - ÚIACH 2013 CZ eng A - Abstrakt
    Žídková, Jitka - Petry-Podgórska, Inga - Laštovičková, Markéta - Bobálová, Janette
    Glycoproteins and protein glycations identified in barley grain and malt by 2D-HPLC.
    Materials Structure in Chemistry, Biology, Physics and Technology. Czech and Slovak Crystallographic Association. Roč. 20, č. 1 (2013), s. 43. ISSN 1211-5894.
    [Discussion in Structural Molecular Biology /11./. 14.03.2013-16.03.2013, Nové Hrady]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: barley grain * glycoproteins * 2D-HPLC * MS/MS
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0219900
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130024.pdf52.2 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.