Počet záznamů: 1  

The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation

  1. 1.
    0367403 - ÚCHP 2012 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Magalhaes, P.H. - Carvalho, A.B. - Goncalves, L.M. - Pacheco, J.G. - Guido, L.F. - Brányik, T. - Rodrigues, P.G. - Kuncová, Gabriela - Dostálek, P. - Barros, A.A.
    The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 117, č. 3 (2011), s. 368-376. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant ostatní: FCT(PT) PJM:SFRH/BD/27834/2006; FCT(PT) LMG:SFRH/BD/36791/2007; FCT(PT) JGP:SFRH/BD/30279/2006
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: beer * xanthohumol * yeast
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.660, rok: 2011
    http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g)

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202108
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.