Počet záznamů: 1
A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens
- 1.0362802 - MBÚ 2012 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Šotkovský, Petr - Sklenář, Jan - Halada, Petr - Cinová, Jana - Šetinová, I. - Kainarová, Andrea - Goliáš, Jaroslav - Pavlásková, Kateřina - Honzová, S. - Tučková, Ludmila
A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens.
Clinical and Experimental Allergy. Roč. 41, č. 7 (2011), s. 1031-1043. ISSN 0954-7894. E-ISSN 1365-2222
Grant CEP: GA ČR GA310/07/0414; GA ČR GD310/08/H077; GA AV ČR IAA500200801; GA MŠMT 2B06155; GA MŠMT LC07017
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: basophil activation * IgE antibodies * isolation
Kód oboru RIV: EC - Imunologie
Impakt faktor: 5.032, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199013
Počet záznamů: 1