Počet záznamů: 1  

Die Wiener Wochenschrift Die Zeit (1894-1904) als Mittler zwischen der Tschechischen und Wiener Moderne

  1. 1.
    0360433 - MÚA 2012 RIV CZ ger B - Monografie kniha jako celek
    Kostrbová, Lucie - Ifkovits, Kurt - Doubek, Vratislav
    Die Wiener Wochenschrift Die Zeit (1894-1904) als Mittler zwischen der Tschechischen und Wiener Moderne.
    [The Viennese Weekly Die Zeit (1894-1904) as an Intermediary between Czech and Viennese Modernism.]
    Praha: Masarykův ústav a Archiv AV ČR: Wien: Österreichisches Theatermuseum, 2011. 502 s. ISBN 978-80-86495-72-9; ISBN 978-3-85497-200-6
    Grant CEP: GA ČR GA405/08/0087
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z70900502
    Klíčová slova: Review Die Zeit * Modernism * Czech and Austrian Literature
    Kód oboru RIV: AJ - Písemnictví, masmédia, audiovize

    Citováno: 1

    --- VOJTĚCH, D. Zwischen den Kontexten. Zum kritischen Schaffen Camill Hoffmanns zu Beginn des 20. Jahrunderts. In: MERHAUTOVÁ, L., IFKOVITS, K., eds. Die Wiener Wochenschrift Die Zeit (1894-1904) und die zentraleuropäische Moderne. Studien – Dokumente. Praha: Masarykův ústav a Archiv AV ČR, 2013, s. 104-115. ISBN 978-80-86495-99-6.

    Recenze: 5

    --- STACHEL, P. [Recenze]. Střed. Časopis pro mezioborová studia Střední Evropy 19. a 20. století. 2012, 4(1), 136-141. ISSN 1803-9243.
    --- GLEIXNER, J. [Rezension]. Bohemia. Zeitschrift für Geschichte und Kultur der böhmischen Länder. 2012, 52(2), 409-412. ISSN 0523-8587.
    --- TRNKOVÁ, V. [Recenze]. Česká literatura. Časopis pro literární vědu. 2012, 60(4), 634-636. ISSN 0009-0468.
    --- SIMONEK, S. Die Zeit als Kulturem der Moderne. Kakanien revisited. 2011, 31.07.2011, 1-3. Dostupné z: http://www.kakanien.ac.at/rez/SSimonek13.pdf
    --- TWERASER, F. [Review]. Austrian History Yearbook. 2017, 48([0]), 309-310. ISSN 0067-2378. Dostupné z: doi: 10.1017/S0067237817000248

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0197991
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.