Počet záznamů: 1
SPME-GC-MS versus Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) Analyses for the Study of Volatile Compound Generation and Oxidation Status during Dry Fermented Sausage Processing
- 1.0359556 - ÚFCH JH 2012 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Olivares, A. - Dryahina, Kseniya - Navarro, J. L. - Smith, D. - Španěl, Patrik - Flores, M.
SPME-GC-MS versus Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) Analyses for the Study of Volatile Compound Generation and Oxidation Status during Dry Fermented Sausage Processing.
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 59, č. 5 (2011), s. 1931-1938. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Grant CEP: GA ČR GA202/09/0800; GA ČR GA203/09/0256
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
Klíčová slova: SIFT-MS * dry fermented sausages * oxidation
Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
Impakt faktor: 2.823, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0197327
Počet záznamů: 1