Počet záznamů: 1  

SPME-GC-MS versus Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) Analyses for the Study of Volatile Compound Generation and Oxidation Status during Dry Fermented Sausage Processing

  1. 1.
    0359556 - ÚFCH JH 2012 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Olivares, A. - Dryahina, Kseniya - Navarro, J. L. - Smith, D. - Španěl, Patrik - Flores, M.
    SPME-GC-MS versus Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) Analyses for the Study of Volatile Compound Generation and Oxidation Status during Dry Fermented Sausage Processing.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 59, č. 5 (2011), s. 1931-1938. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant CEP: GA ČR GA202/09/0800; GA ČR GA203/09/0256
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: SIFT-MS * dry fermented sausages * oxidation
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 2.823, rok: 2011

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0197327
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.