Počet záznamů: 1  

Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing

  1. 1.
    0358664 - ÚT 2012 RIV US eng B - Monografie kniha jako celek
    Severa, L. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Stoklasová, Pavla - Nedomová, Š.
    Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing.
    1. - New York: Nova Science Publisher Inc, 2011. 77 s. Food Science and Technology. ISBN 978-1-61209-722-0
    Grant CEP: GA AV ČR IAA201990701
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20760514
    Klíčová slova: rheological properties * hard cheese * laser-vibrometry * surface waves
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=22002&osCsid=566f5dcbd7fb5eeca2c414c73b7377b5

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196626
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.